Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

<Syvällä hylätyn kaksijalkalan uumenissa asuu kaksi kissaklaania. Kauan sitten, aikana jota edes vanhimmat klaaninvanhimmista eivät nähneet, nämä kaksi klaania olivat yksi ja sama. Ajan saatossa kuitenkin klaaninsisäiset kiistat repivät sen kahtia. Tällöin muodostuivat perinteitä noudattava Kuuklaani sekä Usvaklaani, joka uskoi Tähtiklaanin hylänneen sen.>

Tervetuloa Unohdettuihin Klaaneihin. Kyseessä siis on vuoden 2018 kesällä alkunsa saanut tarinaroolipeli, jonka maailma perustuu Erin Hunterin Soturikissat-kirjoihin. Niin aloittelevat kirjoittajat kuin kokeneetkin roolipelaajat ovat tervetulleita.

Älkää kuitenkaan odottako tältä paikalta kovin suurta aktiivisuutta, sillä olen melko kiireinen ja käyn täällä lähinnä lomilla. Käytännössä siis paikka pyörii kunnolla vain kesäisin. Saan kuitenkin uusista hakemuksista aina ilmoituksen, joten niitä saa lähettää ympäri vuoden (käyn ne läpi yleensä viikon sisällä), ja vieraskirjaa ja tarinaviekkua voi spämmiä, käyn ne läpi aina vieraillessani.

Mikäli sinulla on jotakin kiireellisempää asiaa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen s3pia01@gmail.com

- Tämän paikan diktaattori, Sepia

 

linkinvaihdot           copyt           ylläpitäjästä           liittyneet

©2019 Unohdetut Klaanit - suntuubi.com